Hierbij presenteren wij u met trots ons nieuwe paar voor het carnavalsjaar 2018-2019:

Prinses Miran d’n Urste en Jonkheer Tomas!!

Zij zijn afgelopen zaterdag 13 oktober gepresenteerd in de feestzaal van De Twee Linden.

Na een gezellig banquet met uitgenodigde hofhoudingen van onze bevriende carnavalsverenigingen begon de feestavond. Het begon met een mooi gevuld podium met alle genodigde hofhoudingen, een mooi plaatje om te zien!

Daarna hebben wij helaas afscheid genomen van onze Prinses Dees d’n Urste en Jonkvrouw Wendy. Zij hebben een heel mooi en waardig afscheid gekregen, waar het er nog om spande of de scepter niet in verkeerde handen terecht zou komen….. Na dit mooie afscheid hebben wij ons opgemaakt voor een prachtige presentatie-act waar ons nieuwe paar werd onthuld.

Hierna kwam er nog een verrassing: ’t Kabinet, welke bestaat uit onze oud-hofhoudingen: ex-Prinses Ansje d’n Urste, Jonkheer Michel, ex-prinses Dees d’n Urste en Jonkvrouw Wendy.

Na een paar mooie woorden van eenieder is het feest losgebarsten met medewerking van DJ Pim en een gastoptreden van Lamme Frans!

Op 28 oktober vindt de prinsesreceptie plaats in Café De Bever in Beneden Leeuwen. U bent allen van harte welkom om ons nieuwe paar te feliciteren!!

Een driewerf alaaf voor Prinses Miran d’n Urste en Jonkheer Tomas!!

 

Hierbij willen wij de sponsoren van onze enveloppenactie nogmaals bedanken voor hun bijdrage, want mede dankzij u is dit een gigantisch succes geworden!!