Prinsesreceptie Prinses Miran d’n Urste en Jonkheer Tomas

Voor iedereen DE gelegenheid om ons kersverse paar Prinses Miran d’n Urste en Jonkheer Tomas te komen feliciteren tijdens de receptie op 28 oktober van 14.00 tot 16.00 uur bij Café de Bever in Beneden-Leeuwen.

U bent allen van harte welkom!!

Halloween met CV De Oellebolle en Scouting Don Bosco

HOUSES OF HORROR

In samenwerking met Scouting Don Bosco organiseren wij 3 november a.s. een leuke, griezelige halloweenavond “Houses of Horror” voor jong en oud op het terrein van de Scouting, De Peel 13……!!! Ja ja, u leest het goed, nummer 13, dus dat belooft wat!!!!!

Vanaf 1 oktober zijn de kaarten hiervoor te koop bij:

  • Blokhut van Scouting Don Bosco (De Peel 13)
  • Brasserie De Rosmolen
  • Feestwinkel Van Beuningen

De kaarten kosten:

  • kids-editie: € 2,00 (aan de kassa € 3,00)
  • volwassenen-editie: € 3,00 (aan de kassa €4,00)

VOL=VOL, dus wees er op tijd bij!!!!!!!

Deelname is op eigen risico!! En voor de kinderen geldt dat zij onder begeleiding van een betalende ouder mogen deelnemen. Wij hebben ook daarvoor mensen van de Scouting beschikbaar!!

Bij vragen kunt u ons te allen tijde een mailtje sturen: secretariaat@oellebolle.nl.

Wij zullen zo spoedig mogelijk uw vragen beantwoorden.

Prinsespresentatie CV De Oellebolle

13 oktober 2018 is het weer zover: Prinsespresentatie 2018 van CV De Oellebolle!

Prinses Dees en Jonkvrouw Wendy zullen dan de scepter overdragen aan ons nieuwe paar!!

Dus reserveer deze datum alvast in uw agenda en kom allemaal gezellig de start van het nieuwe carnavalsjaar met ons vieren!

Tot zaterdag 13 oktober as. in zaal De Twee Linden!!!!

Aanvang programma: 20.00 uur (zaal open: 19.30 uur), GRATIS ENTREE!!

Halfvasten, heel feesten met CV De Oellebolle

Carnaval 2018 zit er helaas weer op! Maar omdat we nog niet klaar zijn met feesten, organiseren wij zondag 11 maart in samenwerking met Zaal De Twee Linden een halfvastenfeest voor jong en oud. Gezellig nog een keertje nagenieten van het prachtige carnaval 2018.

Voor onze jongste bezoekertjes staan er twee springkussens, clown Joris is aanwezig met o.a. zijn ballonkunsten en de kids kunnen worden geschminkt.

Nog inne kir carnavallen met muziek van niemand minder dan DJ Pim en het Free Style Herriekapel.

Houdt onze website- en facebookpagina in de gaten voor de laatste details.

Dus feest nog een keer mee en wees allen welkom in Zaal De Twee Linden op 11 maart as. vanaf 14.00 uur!! Gratis entree!!

 

Live bij radio-uitzending Extra FM

Zaterdag 3 februari as. zullen Prinses Dees en Jonkvrouw Wendy live bij de radio-uitzending van Extra FM te horen zijn en wel rond 17.25 uur. Radio Extra FM heeft een leuk carnavalsprogramma gemaakt waarin alle hofhoudingen van de carnavalsverenigingen van onze gemeente een steentje aan bij zullen dragen.

Het gehele programma is te horen en te zien van 13.00 tot 18.00 uur en te ontvangen via Extra FM. In de ether via 107.2 FM en de Tuneinn app en te zien via de stream van de Facebookpagina arnorenedoordraai! Dus stem met zijn allen hier op af!! En zeker vanaf 17.00 uur om onze Prinses Dees en Jonkvrouw Wendy live te horen in de uitzending!

En lukt het niet op 3 februari dan heeft u nog een herkansing op 13 februari, want dan wordt de gehele uitzending herhaald van 19.00 tot 24.00 uur bij Extra FM.